+359 895 148 285designimage.co@gmail.com

За нас

Кои сме ние

Ние сме Дизайн Имидж Ко

Дизайн Имидж Ко е бутикова Дизайн & ПР агенция, основана през 2015 г. в гр. София. Вярваме в качеството на продуктите на нашите клиенти и ги вдъхновяваме да развият своя истински потенциал, защото за нас те не са само клиенти – те са и наши приятели!

Удоволствието в работата дава стремежа към съвършенство на труда и това е движещата сила на нашия екип.

Ние предлагаме не само дизайн на Вашия имидж – ние Ви предлагаме идеи, емоции, усещания.

Приемаме лично всяка поръчка, като влагаме в нея както старание и професионален опит, така и частица от душата си.

Екипът, на който може да разчитате

Огнян Илиев

Графичен дизайнер

Огнян Илиев е специалист по графичен дизайн и предпечатна подготовка, аудио- и видеообработка, обработка на изображения, 3D графика и анимация, полиграфия и фотография. От малък компютрите са му хоби, като първият му компютър е легендарния „Правец-16“, на който се учи да програмира.
Първите му стъпки в графичния дизайн и предпечат са в списание „Уют вкъщи“ още като ученик в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография, която завършва през 2001 г. След това изучава „Компютърни системи и технологии в мултимедията и компютърната графика“ в Нов български университет, а паралелно с това работи за ИК „Пропелер“, спомагайки за издаването и графичното оформление на стотици книги на български автори. През 2005 г. започва работа в издателство „Еър Груп 2000”, където прави предпечатната подготовка на няколко специализирани списания, вестник „ВВС” и множество книги на авиационна тематика. През 2009 г. започва работа в ИК „ПАН”, където сътворява стотици книги за деца и юноши. Оттогава и до днес прави предпечатната подготовка на изданията на „АЕРОпрес БГ”, сред които е и списание АЕРО, посветено на авиацията във всичките ѝ измерения. От 2015 г. е част от екипа и движеща сила на рекламна агенция „Дизайн Имидж Ко“, където влага както старание и професионален опит, така и художествени умения, образно, комбинативно и алтернативно мислене, визуално въображение, усет за красивото и най-вече професионално познаване и умение за използване на най-новите технологии и средства за графичен дизайн.
Печели международни конкурси за дизайн на корици и компютърна графика.
Огнян Илиев

Красимира Русинова

Връзки с обществеността

Красимира Русинова е инженер по образование и рекламист по душа.
Завършва СОУЧЕМИ „Димитър Маринов“ с профил чуждоезиково образование, а след това изучава „Инженерна логистика и строителна техника“ във ВТУ „Тодор Каблешков“.
Започва да се занимава с реклама през не толкова далечната 2001 г., като работи за различни международни рекламни и филмови продукции. През 2004 г. започва работа като рекламен консултант за радио „Нет“, а след това работи и за издателство „Дакер“, където е част от екипа, сътворил стотици реклами за списание „Туризъм и отдих“, Медицински справочник – Къде да отидем, когато сме болни“ и международното издание „Tourism and Recreation“. През 2013 г. работи за издателство „Пропелер“, където разработва и предлага рекламни и PR стратегии, контролира изработването и актуализацията на всички рекламни и комуникационни материали, поддържа отношения с медиите.
През 2015 г. заедно с Огнян Илиев основава рекламна агенция „Дизайн Имидж Ко“, където спомага за поддържане на двустепенна комуникация, разбирателство и сътрудничество между обществени фигури, организации, бизнеса и неговите потребители, като успява да предвижда тенденции, използвайки етични комуникационни техники като принципни инструменти.
Красимира Русинова