Ink House и верига книжарници Orange Center организираха интересна и обсипана в цветове рисувателна среща, посветена на първата книга за оцветяване от поредицата „Хари Потър“. На 30 януари в Orange Books Cafe малки и големи почитатели на знаменития магьосник Хари Потър изпълниха деня си с цветове, сгрявайки душата си с топло какао и няколко незабравими споделени мига, оцветявайки и забавлявайки се с близки и приятели. Всички участници в събитието дадоха свобода на въображението си и уловиха частица магия!

Изпълнена със завладяващи илюстрации, тази магична книга увлича в оцветяването на невероятния свят на Дж. К. Роулинг. Книгата за оцветяване не само е уникален подарък за всеки, който като дете се е надявал да получи писмото си от „Хогуортс“ или за първи път открива точно тази магия – тя е и първа част от четири тематични заглавия, всяко разкриващо по нов начин още малко от любимата сага.

Светът на Хари Потър прелива от ярки палитри. От оранжевите, кафяви и зелени нюанси, използвани да се предадат топлината и особеностите на семейство Уизли, до специфичното смарагдово и сребристо на дома „Слидерин“, цветовете са съществен елемент в оживяването на света на Хари Потър и постигането на завладяваща атмосфера.

Вълшебният свят на Хари Потър очаква да бъде изпълнен с цвят!