Дизайн Имидж Ко е бутикова Дизайн & ПР агенция, основана през 2015 г. в гр. София.

Вярваме в качеството на продуктите на нашите клиенти и ги вдъхновяваме да развият своя истински потенциал, защото за нас те не са само клиенти – те са и наши приятели!

Творим със страст.

Приемаме лично всяка поръчка, като влагаме в нея както старание и професионален опит, така и частица от душата си.

Да започваме!

Екип

ЕКИП

Удоволствие в работата и стремеж към съвършенство на труда са движещата сила на нашия екип.

Стратегия

Стратегия

Работа, основана на човешкото разбиране, свързва. И работа, която свързва, работи.

Резултати

Резултати

Ние предлагаме не само дизайн на Вашия имидж – ние Ви предлагаме идеи, емоции, усещания.

Екипът, на който можете да разчитате

Екипът, на който можете да разчитате

Огнян Илиев
Огнян ИлиевГрафичен дизайнер
Огнян Илиев е специалист по графичен дизайн и предпечатна подготовка, аудио- и видеообработка, обработка на изображения, ЗD графика и анимация, полиграфия и фотография. От малък компютрите са му хоби, като първият компютър, на който се учи да програмира, е легендарният Правец 16. Първите му стъпки в графичния дизайн и предпечат са в списание „Уют вкъщи“ още като ученик в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография, която завършва през 2001 г. След това завършва „Компютърни системи и технологии в мултимедията и компютърната графика“ в Нов български университет, а по-късно и магистърска степен „Мехатроника и роботика“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Дълги години работи за ИК „Пропелер“, спомагайки за издаването и графичното оформление на стотици книги на български автори. През 2005 г. започва работа в издателство „Еър Груп 2000”, където прави предпечатната подготовка на множество специализирани списания, вестници и книги на авиационна тематика. Впоследствие прави предпечатната подготовка на всички броеве на списание АЕРО. През 2009 г. започва работа в ИК „Пан”, сътворявайки стотици книги за деца и юноши. От 2015 г. е част от екипа и движеща сила на рекламна агенция „Дизайн Имидж Ко“, където влага както старание, професионален опит и художествени умения, така и умения за използване на най-съвременните технологии с изкуствен интелект за обработка на изображения. Печели международни конкурси за дизайн на корици и компютърна графика.
Красимира Русинова
Красимира РусиноваВръзки с обществеността
Красимира Русинова работи в областта на рекламата от близо 20 години за различни международни рекламни и филмови продукции. Завършва СОУЧЕМИ „Димитър Маринов“ с профил чуждоезиково образование, а след това завършва „Инженерна логистика и строителна техника“ във ВТУ „Тодор Каблешков“.
През 2004 г. започва работа като рекламен консултант за радио „Нет“, а след това работи и за издателство „Дакер“, където е част от екипа, сътворил стотици реклами за списание „Туризъм и отдих“, Медицински справочник – Къде да отидем, когато сме болни“ и международното издание „Tourism and Recreation“. През 2013 г. работи за издателство „Пропелер“, където разработва и предлага рекламни и PR стратегии, контролира изработването и актуализацията на всички рекламни и комуникационни материали, поддържа отношения с медиите.
През 2015 г. заедно с Огнян Илиев основава рекламна агенция „Дизайн Имидж Ко“, където спомага за поддържане на двустепенна комуникация, разбирателство и сътрудничество между обществени фигури, организации, бизнеса и неговите потребители, като успява да предвижда тенденции, използвайки етични комуникационни техники като принципни инструменти.
През 2018 г. завършва обучение по „Business model digital transformation training в ЦТИО към СУ „Св. Климент Охридски“.
През 2021 г. завършва онлайн курс “Elements of AI” към СУ „Св. Климент Охридски“ и The University of Helsinki.

Тук сме да помогнем Вашият бизнес да расте!

От творчески и иновативни идеи, през работния процес до реализация в договорения срок.

Да започваме!