Журналистът и писател Иво Тодоров представи новия си поетичен сборник с интересното заглавие „50 нюанса с Иво“. Книгата събира размислите на автора за любовта и за това какво се случва, когато разумът и сърцето се срещнат. Стихотворенията, включени в сборника „50 нюанса с Иво“ са всичко друго, но не и сиви. От тях лъхат цветни спомени, любовни думи и едно леко британско звучене.

Иво Тодоров, журналист и писател:

Доста от стихотворенията са посветени на Лондон, вдъхновени са от различни локации в града. Сейт Джеймс парк, любимият за мен Пикадили съркъс.

Писателят разказва, че Британската столица е един от любимите му градове. Голяма част от стихотворенията му са написани на острова. Споделя, че често няма лист и химикал, затова записва стиховете на мобилния си телефон.

Виктория Катранова: Иво е изключителен автор. Пише много мъдро. И поезията му е много силна. Защо? Защото е написана с душата, със сърцето и човек, когато я чете, потъва в неговия свят, а този негов свят бърка в душата.

Елена Панайотова: Иво е един много лиричен поет и много ми харесва тази дълбока чувственост, която винаги влага в произведенията си.

След „50 нюанса с Иво“ журналистът и писател подготвя и късометражен филм. Работното заглавие на лентата е „Човекът, който се страхуваше да стане баща.“
Инфо: БНТ